En iyi İthal Duvar Kağıdı tutkalı bizim kullandığımız henkel marka yapıştırıcılardır. Duvar kağıdı satan bayilerde genelde İthal
Duvar Kağıdı İçin En İyi Tutkal bizim kullandığımız henkel marka yapıştırıcılardır. Duvar kağıdı satan bayilerde genelde İthal Duvar Kağıdı tutkalı verirler tutkalınız ithal ise ve yazıların yabancı dil ise bu noktada tutkalın gramajına göre su katmak veya bizim size tavsiyemiz tutkalın kıvamını puding gibi koyu ve katı olmasına özen gösterin.
İthal Duvar Kağıdı tutkalını hazırlarken sizlere lazım olan öncelikle temiz kova.Temiz bir kovaya tutkalın üzerinde yazan talimata göre hazırlayın.
İthal duvar tutkalını ince olması durumunda Duvar Kağıdı hem iyi yapışma sağlamaz hem de yapıştırırken zorluk çıkar.
Tutkalın kıvamı ne kadar koyu olursa o kadar iyi olur.
İthal Duvar Kağıdı tutkalını kova içine doldurduğunuz su ya toz şeklinde olan Duvar Kağıdı tutkalını yavaş yavaş dökmeye başlayın bu esnada kova içindeki suyu da karıştırın.
İthal Duvar Kağıdı tutkalını hazırlarken sürekli suyu karıştırmazsanız tutkal dibine çöker ve tam erimesi çok fazla süre gerektirir.