“ Biz bu işi her gün yapıyoruz, siz bir kere yaptırıyorsunuz.

Bayrampaşa Duvar Kağıdı Ustası

11856 görüntülenme

Erhan Usta 0532 274 72 Bayrampaşa duvar kağıdı ustası ihtiyacınız varsa, duvar kağıdınız hazırsa bizler ulaşın ve size işiniz ile alakalı yardımcı olalım. Bu ilk olarak duvar incelenmesidir.

bayrampasa duvar kagidi ustasi
 
Erhan Usta 0532 274 72 Bayrampaşa duvar kağıdı ustası ihtiyacınız varsa, duvar kağıdınız hazırsa bizler ulaşın ve size işiniz ile alakalı yardımcı olalım. Bu ilk olarak duvar incelenmesidir. Duvarınızda önceden boya varsa ve şimdi siz artık duvar kağıdı yaptırmak istiyorsanız duvar kağıdı ustası duvara bakmalı ve gerekmesi durumunda kesinlikle duvardaki boyanın üstüne dönüşüm astarı sürülmelidir.
Duvar kağıdı dönüşüm astarı bazı boyalar için kesinlikle olmazsa olmazdır.
Astar yapılmazsa duvar kağıdı tutkalı çok iyi şekilde yapışma sağlayamaz ve sonradan problem çıkarır. 
Duvar kağıdı duvara kusursuz bir şekilde yapışana kadar pek çok hazırlık aşaması yapılır. 
Duvar kağıdı yapıştırılacak olan duvara bundan önce uygulanmış olan işleme göre çalışma planı yapılır. Duvara uygulanmış olan boyanın çeşidine göre dönüşüm astarı yapmak gerekir. 
Aldığınız malzemelerin hepsinin üzerinde yazan miktara uygun şekilde hazırlanmalı ve asla dönüşüm astarına fazla su karıştırılmamalıdır. 
Bu titizlik duvar kağıdı tutkalı içinde gereklidir tavsiye edilen miktardan eksik veya fazlası yapışkanın kıvamının olmamasına sebep olacaktır.
Önceden incelenen duvar sonradan çalışmaya izin verirse duvar kağıdı işlemi yapılabilir. 
Duvar izin vermezse bu sorunlara çözüm bulunabilecek bir arayış içine girmek gerekir. Örneğin ahı gitmiş vahi kalmış bir duvara duvar kağıdı işlemini sizin de takdirinizle yapılamaz. 
Bayrampaşada duvar kağıdı çalışmaların yapılışı sizi farklı kılmaz. usta, ustalığının farkını zor kısımları yaparak gösterendir.
Evimizde çocuk odalarında genellikle tercihimiz olan renkler pembe ve mavidir. Bu tutumun yanlış olduğu düşünende vardır düşünmeyende vardır.
Her çocuk anne ve babasına göre özeldir, her biri birbirinden farklıdır.  
Sizi seçim konusunda kararsız iseniz ve ustadan yardım istiyorsanız bu noktada o da ustanızın duvar kağıdını görüp onayı ile olur. 
Usta önerisinin önemli olduğunu düşünüyorsanız bu noktada işlem bir günden fazla sürebilir. Duvar kağıdı için belki bir gün sürer ve sonrasında renk seçimi yapılabilir. 
Önce boya yapılacağı için uygulama ve kuruması bir günden fazlaya geçebilir. 
Bu kadar zahmet ve harcama duvar kağıdı için değer diye düşünüyor olabilirsiniz. 
Eviniz için ayrıca geç olsun ama güç olmasın diyorsanız kesinlikle yaptırın rahat edersiniz.
duvar kagidi ustasi bayrampasa
 
ESENYURT DUVAR KAĞIDI USTASI
GÜNGÖREN DUVAR KAĞIDI USTASI
Yeniköy Duvar Kağıdı Ustası

Yeniköy Duvar Kağıdı Ustası

Erhan Usta 0532 274 72 Yeniköy duvar kağıdı ustası denilin...

10708 görüntülenme

İthal Duvar Kağıdı Kapıştırma

İthal Duvar Kağıdı Kapıştırma

İthal duvar kağıdı yapıştırma işi sanıldığı gibi kolay değildir.  Bu...

11486 görüntülenme

Duvar Kağıdı Kesimi

Duvar Kağıdı Kesimi

Duvar kağıdı kesimi yapan ve ya yapacak ustakağıt kesimi yaprken dikkatli dav...

7249 görüntülenme

Kayaşehir Duvar Kağıdı Yapan Usta, Kayaşehir

Kayaşehir Duvar Kağıdı Yapan Usta, Kayaşehir

Kayaşehir Duvar Kağıdı Yapan Usta, Kayaşehir Kayaşehirde duvar kağıd...

4741 görüntülenme